Home Handboog clinics 3D animal Wedstrijden Foto archief
Handboog vereniging St. Bernardus Bergeijk

Een vereniging waar men gezelligheid en passie voor de Handboogsport goed weet te combineren met de gedrevenheid om te presteren.
Wij schieten vriendschappelijke wedstrijden, toernooien, onderlinge competities, afdelingswedstrijden en competities onder auspiciën van de Nederlandse Handboog Bond.

Contact gegevens
Maar Handboogvereniging St. Bernardus staat ook voor een gezellig avond of middag uit in het kader van een groepsactieviteit met bijvoorbeeld uw vrienden, personeelsvereniging, vrijgezellenfuif of buurtvereniging.
Klik voor meer informatie over groepsactiviteiten op de "GROEPSCHIETEN" knop.

Handboogschieten is bij uitstek geschikt voor zowel mannelijke als vrouwelijke schutters en zeker ook voor minder valide. Ons clubgebouw is dan ook rolstoelvriendelijk van opzet.

Bent u ondertussen al een beetje nieuwsgierig en wilt u zelf de boog eens ter hand nemen, dan kan dat natuurlijk bij handboogvereniging St. Bernardus in Bergeijk.
Klik voor meer informatie op de "CONTACT" knop.

Contact gegevens
Handboogclinics
Aanmeldformulier 3D animal
Groepsfoto
Like us on Facebook
historie
Klik hier voor historische
plaatjes uit ons archief

Cursus- en trainingstijden

Elke zondag ochtend van 10.30 tot 12.30 uur, zondag avond van 19:30 tot 23:30 uur en donderdag avond van 19:30 tot 23:30 uur kunt u terecht in ons clubgebouw aan De Paaldreef 4 in Bergeijk.
Op woensdag avond is er speciaal voor de beginners en jeugd een training van 19.30 tot 21.00 uur. Aansluitend kunnen de gevorderde schutters tot 23:30 uur trainen.

Bij St. Bernardus handhaven we de strikte wetgeving ten aanzien van alcohol gebruik en verkoop. Alcohol gebruik en verkoop aan en door personen onder de 18 jaar is ten strengste verboden. Bij twijfel omtrent de leeftijd kan het barpersoneel van de vereniging vragen om een legitimatie. Hiervoor worden alleen paspoort, I.D. card of rijbewijs geaccepteerd. Barpersoneel is ten alle tijden bevoegd de verkoop van alcoholische drank te weigeren.
Jansen Verhuur Luxlight Lichtstraten